Kimberley Klaver in nieuwe videoclip Spitfire

Facebookrssmail

SpitfireDe Antwerpse rockband Spitfire wist Kimberley Klaver te strikken voor de eerste videoclip van hun debuutalbum ‘State of Mind’ dat in januari uitkomt. Hierin speelt zij de rol van een geschifte ziel dwangmatig op zoek naar romantiek en genegenheid, wat voor haar normaal lijkt, is psycho voor de buitenwereld. Kimberley Klaver kennen we ook van de TV serie Crimi Clowns waar tevens muziek van de band in te horen is. De release van het album vindt plaats op zaterdag 14 januari in poppodium Altstadt te Eindhoven.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ