For I Am King’s Alma Alizadeh brengt All I Want For Christmas Is You

Facebookrssmail

Wordt je ook zo moe van de radio? De uitgekauwde kerstliedjes van o.a. Mariah Carey en Wham welke te pas en vooral te onpas voorbij komen? De zangeres van de Amsterdamse metal formatie For I Am King, Alma Alizadeh, brengt hierin verandering. Alma, die afgelopen jaar al opzien baarde met haar brute vocalen in dienst van For I Am King, heeft een lekkere brute metal cover gedaan van Mariah Carey’s ‘All I Want For Christmas Is You’.

Geniet van deze brute metal cover, fijne dagen!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ