Nieuwe video Izegrim

Facebookrssmail

De Nederlandse death metal band Izegrim brengt als voorbode van het nieuwe album een eerste video. De band uit Zutphen werd in 1996 opgericht en heeft inmiddels vier albums uitgebracht waarvan het laatste album, het succesvolle ‘Congress of the Insane’ in 2013 verscheen. Op 25 maart dit jaar verschijnt het vijfde album ‘The Ferryman’s End’ via Listenable Records. In de video ‘White Walls’ vertellen de brute vocalen van zangeres Marloes het verhaal van een tot dood veroordeelde in afwachting van het lot.

Zet je schrap voor een stevig potje brute death metal van Izegrim.

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ