Happy birthday Dirk Verbeuren

Facebookrssmail

Dirk Verbeuren is geboren op 8 januari 1975 in Antwerpen en is een Belgische muzikant, het meest bekend als drummer van de Zweedse melodieuze death metal band Soilwork. Dirk was medeverantwoordelijk voor full-length albums en een live DVD met Soilwork, en toerde met de band in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Australië, Rusland en China als hoofdact tussen 2004 en 2016. In 2016 verliet hij Soilwork om zich aan te sluiten bij de thrash metal band Megadeth, als een full-time lid.

Dirk Verbeuren is zeer bekend in de metal scene voor zijn studio-opnames en / of live-optredens en opnames met Devin Townsend Project, Fredrik Thordendal van Meshuggah, Satyricon, Jeff Loomis, Warrel Dane, Aborted, Naglfa, Scarve, Powermad, The Project hate MCMXCIX en vele andere.

In 2011 richtte Dirk Verbeuren de grindcore band Bent Sea op met de legendarische Napalm Death bassist Shane Embury en zanger Sven de Caluwe van Aborted. In juli 2016 werd bekend dat Dirk Verbeuren de nieuwe officiële drummer van Megadeth werd met wie hij al op tournee was sinds mei dat jaar, als invaller voor Chris Adler. Door fulltime toe te treden Megadeth moest Dirk Verbeuren officieel Soilwork verlaten.

RockMuZine feliciteert Dirk Verbeuren met zijn 42ste verjaardag

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ