The Cult, Simple Minds en U2 in Culemborg…

Facebookrssmail

De Legends of Rock Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tributes van Europa in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live-beleving! Zaterdag stonden tributebands van The Cult, Simple Minds en U2 in het Event Center Culemborg, voor een onvergetelijke avond.

The Cult by Brother Wolf

The Cult formatie, Ben, Cor, Pascal, Willem en Marco genaamd Brother Wolf trappen af in d’r eigen Kuilenburg. Gesteund door een groot aantal trouwe fans zetten de mannen in samenwerking met geluidsman Jordi (Kensington) een perfect optreden neer. Met Nirvana openen de boys de show, Rain, Wild Flower, Sweet Soul Sister zijn slechts een kleine greep uit het repertoire van Brother Wolf, met She Sells sluiten ze af…….oh nee toch niet ! De band laat zien dat men van alle markten thuis is en zwepen de menigte op met Helter Skelter,…de U2 versie.

Simple Minds by 1984

In 2004 formeert Eugene samen met Peter, Maurice, Bas, Hans en Ferencz, The Simple Minds Tribute Band, tributeband 1984. Na een eerder uitgesteld optreden (december 2016) door een stroomstoring zetten de mannen een optreden neer om U tegen te zeggen. Vanuit de vol gelopen zaal wordt uit volle borst alle nummers meegezongen. Even wannen we ons terug in de jaren 80, dansend en springend…Waterfront, I Travel, Ghost Dancing en Belfast Child zijn onder andere de songs die deze avond ten gehore gebracht worden. Uiteraard ontbreekt het slotnummer Don’t You niet op deze gedenkwaardige avond.

U2 by In The Name Of

Waar U2 van de week eerder bekend maakte een aantal optredens in Nederland te doen stapte de mannen, van In The Name Of het podium op van het Event Center…..de zaal die tot op de laatste plaats is volgestroomd, krijgen een onvervalst U2 concert voorgeschoteld, Vertigo, Beautiful Day, Angel Of Harlem, One, Sunday Bloody Sunday zijn enkele songs van de 15 songs tellende playlist met Bad sluit de band, bestaande uit Peter (Bono), Brian (Larry Mullen jr), Richard (Edge) en Hans (Adam) een mooie avond rock af.

Op 4 maart 2017 (Event Center Culemborg) spelen de mannen (In The Name Of) de Semi Benelux Finale Clash om een plek te verdienen in de Grande Finale van The Clash of the Cover Bands, dus mocht je ze gemist hebben dit is Dé kans om de best ever U2 tributeband aan het werk te zien.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ