Happy birthday Sully

Facebookrssmail

Happy birthday SullyOp 7 februari 1968 werd Salvatore Paul ‘Sully’ Erna geboren in Lawrence in de Verenigde Staten. De zanger werd bekend door de alternatieve rockband Godsmack. Sully begon met het spelen van de drums op drie jarige leeftijd. Zijn vader, Salvatore Erna, was een trompet speler en oefende in de kelder waar de jonge Paul toekeek totdat hij in slaap viel in een lege gitaar koffer. Zijn oudoom was een beroemd componist op Sicilië. Op elfjarige leeftijd ontdekte hij dat het naspelen van muziek eenvoudiger was dan het leren van bladmuziek. Hij stopte met muzieklessen en begon thuis te oefenen met platen van Aerosmith, Led Zeppelin, Motörhead, Rush, en Alice in Chains.

Paul ‘Sully’ Erna wordt vandaag 49 jaar.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ