Happy birthday Liv Kristine

Facebookrssmail

Liv Kristine RMZ BDLiv Kristine wordt vandaag 41 jaar! Liv Kristine Espenæs Krull geboren in Stavanger, Noorwegen op 14 februari 1976 is beter bekend als Liv Kristine en is de voormalige zangeres van de groep Theatre of Tragedy en de huidige zangeres van de symfonische metalband Leaves’ Eyes.

Muzikaal vanop jonge leeftijd, vervoegde Liv Theatre of Tragedy als achtergrondzangeres, maar deelde al snel de zangpartijen met Raymond István Rohonyi. Ze werd uit Theatre of Tragedy gezet nadat ze naar Duitsland verhuisd was en een nieuwe groep, Leaves’ Eyes, opgericht had, met de muzikanten van Atrocity. Op 31 juli 2003 trouwde Liv met Alexander Krull, de zanger van de Duitse band Atrocity. Daarnaast heeft ze ook enkele soloalbums uitgebracht.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ