Primeur: Ungraved Apparition – Тот, Кто Не Дышит (One Who Does Not Breath)

Facebookrssmail

Ungraved ApparitionRussische Dark Metal act Ungraved Apparition zal hun nieuwe album ‘PULSE_O’ op 23 April uitbrengen via GrimmDistribution. Ungraved Apparition is een dark metal band uit Ekaterinburg, Rusland. De band is in het najaar van 2014 opgericht door Micky Babossa (gitaar), Paul Kas (drums) en Leon Kratt (basgitaar). Tijdens de repetities voelden de musici de behoefte een krachtig en zwaarder geluid op te zoeken, waarna in augustus 2015 Bones Taker bij hen werd getrokken als de tweede gitarist, voornamelijk voor het spelen van de solo’s. Samen met hem werd ook Damned opgenomen in de band in de rol van zanger. In 2016 ging de band de studio in om een ​​album op te nemen. Het belangrijkste idee achter het album was het samen brengen van twee werelden: de wereld van depressie en wanhoop door ongeneeslijke ziekten, het sadisme van bloederige chirurgische experimenten en het hiernamaals, bewoond door het lijden zielen van de doden, de ijzingwekkende horror van die wordt gedrukt door krampachtige kreten in de keel.

De track “Тот, Кто Не Дышит” (One Who Does Not Breath) heeft een melancholische sfeer met een dieptreurig gitaargeluid, diep gegrom en vreugdeloze melodische riffs. Vandaag mag RockMuZine de première van het vijfde nummer van het album presenteren!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ