Dog Eat Dog, Backtrack, 100 Demonsen Bishops Green maken line-up the Sound of Revolution 2017 compleet.

Facebookrssmail

Met de toevoeging van Dog Eat Dog (USA), Backtrack (USA), 100 Demons (USA) en Bishops Green (CAN) is de line-up voor de tweede editie van The Sound Of Revolution compleet!

Verdeeld over twee podia staan er op zaterdag 4 november zestien bands op het hardcore punk festival, wat ook in 2017 weer neerstrijkt in Klokgebouw Eindhoven. Eerder waren reeds bekend gemaakt: Sick Of It All (USA), Cro-Mags (USA), Stars and Stripes (USA), H2O (USA), Cold World (USA), No Turning Back (NL), No Warning (CAN), Slapshot (USA), Wisdom In Chains (USA), Lion’s Law (FR), Knuckledust (UK) en Strenght For A Reason (USA.

Wie kent ze nu niet, de nummers ‘No Fronts’ en ‘Who’s the King’ van het album ‘All Boro Kings’ van Dog Eat Dog? Speciaal voor en op The Sound Of Revolution zal de band uit New Jersey, die in de jaren negentig als één van de eersten hardcore punk met rap durfde te combineren, het album ‘All Boro Kings’ integraal spelen.

Net zoals Cold World en No Warning vliegen ook het New Yorkse Backtrack en 100 Demons uit Connecticut voor een exclusieve show naar Eindhoven. Dat zet de teller dus op vier exclusieve optredens op The Sound Of Revolution.

De jongens van Backtrack hebben in Europa al laten zien dat ze de toekomst van NYHC zijn. Met hun moderne klassiekers ‘Darker Half’ en ‘Lost In Life’ bewijst de band dat NY hardcore meer leeft dan ooit en niet alleen bij de oude generatie bands.

Touren doet 100 Demons al een tijdje niet meer. Dat de metalcore band op The Sound Of Revolution speelt is dus vrij uniek. Met hun 19-jarig bestaan en twee klassiekers op zak, wordt 100 Demons omarmd door iedereen die van hardcore houdt.

De laatste band die we toevoegen aan de line up van The Sound Of Revolution 2017 is een van de beste street punk bands van dit moment: Bishops Green. Opgericht in 2011 is de Canadese band in zes jaar tijd uitgegroeid tot een welkome gast op alle Europese hardcore punk festivals en in dat rijtje mag en zal The Sound Of Revolution natuurlijk niet ontbreken.

The Sound Of Revolution 2017
Sick Of It All (USA), Cro-Mags (USA), Stars and Stripes (USA), H2O (USA), Cold World (USA), Dog Eat Dog playing ‘All Boro Kings’ (USA), No Warning (CAN), No Turning Back (NL), Slapshot (USA), Backtrack (USA), 100 Demons (USA), Wisdom In Chains (USA), Lion’s Law (FR), Bishops Green (CAN), Knuckledust (UK), Strenght For A Reason (USA).

Zaterdag 4 november 2017
Klokgebouw Eindhoven
Deuren open: 12.00 uur
Aanvang: 13.00 uur
Ticketprijs: € 25 (excl. servicekosten)

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ