Countess brengt nieuwe single uit

Facebookrssmail

Vandaag brengen de Nederlandse metal veteranen Countess een nieuwe single uit. Aangezien 2017 het 25-jarig bestaan van de band markeert, heeft Countess een nieuwe versie van het klassieke titelnummer van het uit 2004 stammende Nederlandstalige album ‘Heilig Vuur’ opgenomen. Met een aangepast arrangement en verbeterde productie bereikt het nummer op de nieuwe single zijn volle potentieel.

De nieuwe single markeert ook het eerste optreden op een Countess release van de nieuwe toetseniste Häxa, die vorig jaar bij de band kwam.

Uit waardering voor de fans die de band de afgelopen 25 jaar hebben gesteund, heeft Countess besloten om de nieuwe single als gratis download aan te bieden op de officiële Bandcamp site: Daarnaast zal de single verkrijgbaar zijn voor een normale prijs op alle digitale platforms zoals iTunes, evenals voor streaming op Spotify.

Een officiële video voor de nieuwe versie van ‘Heilig Vuur’ is gepubliceerd op het YouTube kanaal van de band.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ