Eerste nummer Death Angel op YouTube

Facebookrssmail

San Francisco Bay Area thrash legendes, Death Angel, hebben onlangs de release van hun nieuwe plaat ‘The Evil Divide’ bekend gemaakt en vandaag is de eerste video van deze plaat op YouTube geplaatst. Het nummer ‘The Moth’ is een typische thrasher zoals alleen Death Angel deze kan maken en beloofd wat voor de rest van de plaat.

Het nieuwe album is de opvolger van de in 2013 verschenen plaat ‘The Dream Calls For Blood’ en is alweer de negende release van de heren.

‘The Evil Divide’ verschijnt op 27 mei via Nuclear Blast Records en is opgenomen in de AudioHammer Studios in Sanford, Florida met producer Jason Suecof die eerder al met de band werkte op ‘Relentless Retribution’ (2010) en op de het in 2013 uitgebrachte ‘The Dream Calls For Blood’

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ