Happy birthday Tommy Lee

Facebookrssmail

Thomas Lee Bass, beter bekend als Tommy Lee werd geboren in Athene op 3 oktober 1962 en is de drummer van Mötley Crüe en Methods of Mayhem. Tommy Lee werd geboren in Athene, Griekenland als Thomas Lee Bass. Zijn vader (David Thomas Lee Bass) is Amerikaan en zijn moeder (Vassiliki “Voula” Papadimitriou) is Grieks.

Hij trouwde in 1986 met actrice Heather Locklear, bekend uit onder andere Dynasty en Melrose Place. Na zijn echtscheiding van Locklear in 1993 hertrouwde Lee enkele jaren later met de actrice/fotomodel Pamela Anderson. Anderson en Lee hebben samen twee zonen. Na de geboorte van Brandon schreef Lee een nummer voor zijn zoontje, dit nummer ‘Brandon’ staat op het Mötley Crüe-album Generation Swine. Anderson en Lee gingen uit elkaar in 1999.

Na het uitbrengen van het Mötley Crüe-album Generation Swine stapte Lee uit de band en werd hij vervangen door Randy Castillo (overleden 26 april 2002). Lee ging verder met zijn nieuwe band Methods of Mayhem; deze band werd in 2000 opgeheven. Sinds 2004 is Lee terug als drummer van Mötley Crüe. Op 15 januari 2015 kondigde de band hun afscheidstournee aan. Ze deden dat jaar Japan, Brazilië en Europa aan om te eindigen in Amerika. Het laatste optreden was op 31 december 2015 in Los Angeles.

RockMuZine feliciteert Tommy Lee met zijn 55ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ