Happy Birthday Randy Gregg

Facebookrssmail

Randy Gregg werd geboren op 8 november 1969 in Rockaway Beach in Queens, New York en is een Amerikaanse hardrock muzikant. Momenteel is hij de basgitarist voor Almost Queen, een Queen tribute band. Gregg heeft bovendien gespeeld opvallende acts als onder andere Thin Lizzy, The Lauren Harris Band, Angel, Dee Snider’s SMF en Garlic.

Randy Gregg begon zijn muzikale carrière samen met Joey Anderson toen zij de band Garlic vormden in 1995. Twee studio albums waren het resultaat: ‘Stinks’ (1998) en ‘Homemade’ (2000). Er werd getoerd in de Verenigde Staten met namen als Cheap Trick, Thin Lizzy, L.A. Guns, Sebastian Bach e.a. In 2001 speelde Randy kort tijd met Dee Snider en A.J. Pero in Dee Snider’s SMF’s, totdat Twisted Sister in 2003 zich herenigde.

In 2003 ging Randy aan de slag bij Thin Lizzy na het overlijden van Phil Lynott. Randy Gregg toerde in 2003 en 2004 met Thin Lizzy in Europa en de VS met Joe Satriani en Deep Purple. In 2006 begon Randy bij de Lauren Harris Band, de dochter van Iron Maiden gitarist Steve Harris. In 2008 verscheen het album ‘Calm Before the Storm’.

RockMuZine feliciteert Randy Gregg met zijn 48ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ