Queens of the Stone Age en Nick Cave naar Down The Rabbit Hole

Facebookrssmail

down the rabbit holeDown The Rabbit Hole heeft weer nieuwe namen bekend gemaakt. Van 29 juni t/m 1 juli 2018 vindt de vijfde editie van het festival plaats in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze minivakantie aan het peilloos diepe meer van het festivalterrein biedt drie centrale muziekpodia en talloze veldjes die elk hun eigen universum vormen. Voor de komende editie wordt het terrein verruimd voor 30.000 bezoekers, zodat de relaxte en ruime opzet behouden blijft. Vandaag werd het eerste deel van het programma bekendgemaakt:

Queens of the Stone Age komt! Josh Homme en zijn rebellenclub komen een dik pak badass boogie en all-killer rock ‘n’ roll naar De Groene Heuvels brengen. Rock hard, play loud! Maar ook Nick Cave komt, en hij neemt zijn Bad Seeds mee. Nick Cave and the Bad Seeds’ bezielende alternative rock is in vele opzichten overdonderend – check de jubelreviews van zijn sensationele concert in de Ziggo Dome maar.

De mannen van Franz Ferdinand keren terug met een nieuwe plaat, een nieuwe sound én een show op Down The Rabbit Hole. Ook Oh Sees komt naar Down The Rabbit Hole. Trek je veters dus goed strak aan, want de vloerbrede moshpit bij deze garagepunkers uit San Francisco staat van begin tot eind op standje adrenalinefontein.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ