Baroness op 14 juni voor een exclusieve clubshow naar de Effenaar

Facebookrssmail

‘The Red Album’, ‘Blue Record’, en de meest recente ster aan het Baroness firmament ‘Purple’. Aan de hand van hun albumtitels zou je het niet zeggen, maar Baroness behoort al jaren tot de voorhoede van de avontuurlijke metal, samen met onder andere Mastodont en Torche. Baroness verrijkt traditionele metal met stoner, sludge en postrock. Op ‘Purple’ gaat de band nog een stap verder en wordt ook een ferme snuf New Wave in de traditie van onder andere Killing Joke aan Baroness’ avontuurlijke cocktail toegevoegd.

Eerder dit jaar speelde Baroness een glansrol op Roadburn. Zanger/gitarist John Dyer Baizley was als gastcurator medeverantwoordelijk voor de avontuurlijke programmering van de editie van 2017. Binnenkort staat de band op Graspop Metal Meeting, maar eerst doet de band de Effenaar aan.

Lees er alles over op Effenaar.nl

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ