The Breeders naar Down The Rabbit Hole

Facebookrssmail

down the rabbit holeVan 29 juni t/m 1 juli 2018 vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze minivakantie aan het peilloos diepe meer van het festivalterrein biedt drie centrale muziekpodia en talloze veldjes die elk hun eigen universum vormen. En daar valt veel te beleven en ontdekken: van dans, kunst, performance en lekker eten tot de meest onverwachte feestjes en ontmoetingen. Vandaag worden 18 nieuwe acts bekendgemaakt, waaronder The Breeders.

The Breeders: Op het nieuwe album All Nerve krijgt de gouden grungepop van The Breeders een extra impuls van het hervonden speelplezier van vier bonafide rockhelden. Eerder werd al bekend dat ondermeer Queens of the Stone Age, Nick Cave and the Bad Seeds en Franz Ferdinand naar Down The Rabbit Hole komen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ