Ook Kings Of Leon naar Pinkpop 2017

Facebookrssmail

Met de bevestiging van Kings Of Leon is er weer een mooie naam toegevoegd aan het programma van Pinkpop 2017. Met wereldwijd meer dan 21 miljoen verkochte albums en 38 miljoen verkochte singles is Kings Of Leon een van de grootste rockbands van vandaag. Eerder werd al de komst van Green Day, System Of A Down en Nu of Nooit winnaar The Ten Bells naar Landgraaf bekend. Naast King of Leon is vandaag ook DJ Martin Garrix gepresenteerd als nieuwe act. Pinkpop 2017 vindt weer vertrouwd plaats tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni op het festivalterrein Megaland in Landgraaf.

Kings of Leon bracht afgelopen oktober hun lang verwachte zevende album uit. Voor de opnames van ‘WALLS’ besloot de band terug te gaan naar hun opname roots in Los Angeles en werkte de band met de bekende producer Markus Barvs (Arcade Fire, Coldplay, Florence + the Machine). Het album is wereldwijd door critici en fans met groot enthousiasme ontvangen. ‘WALLS’ bereikte de nummer 1 positie in de albumlijsten in Amerika en Groot-Brittannië. De band verkocht wereldwijd meer dan 21 miljoen albums en won meerdere Grammy Awards en is geen onbekende voor Pinkpop, zo was de band al een van de headliners op Pinkpop 2011 en 2013.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ