Win kaarten voor Karma to Burn in de Groene Engel

Facebookrssmail

Op 16 juni komt Karma To Burn terug naar de Groene Engel in Oss met snoeiharde Stonerrock. Stonerrock recht uit de woestijn, zo wordt de muziek van Karma To Burn het meest omschreven. Denk daar een groovende mix van psychedelica, heavy metal en blues bij en realiseer je dat deze heren dat zo sterk weten te brengen dat ze gewoon geen zang nodig hebben! De vette riffs en nog vettere grooves zijn verpakt in dampende arrangementen. Zang is dus helemaal niet nodig, want de muziek sleept je mee in een verhaal zonder woorden.

Will Mecum is de absolute spil van het instrumentale trio Karma To Burn dat zich halverwege de jaren ’90 met het gelijknamige debuutalbum voor eens en voor altijd in de kijker wist te lopen. In 2016 bracht de formatie het zevende album uit, ‘Mountain Czar’. Die titel is een directe verwijzing naar de afkomst van de bandleden; niet uit de woestijn, maar uit West Virginia… ook wel The Mountain State genoemd. Diggeth is geboekt als Support-act. Metal van Nederlandse bodem, dus dat zit wel goed!

Er zijn nog enkele kaarten voor 16 juni te koop bij De Groene Engel, maar RockMuZine mag enkele kaarten weggeven! Like RockMuZine op Facebook en tag onder dit Facebookbericht wie je mee wil nemen. Misschien win jij wel twee kaarten!

Foto (c) Bert Gysemans, archief RockMuZine

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ