Happy birthday Richie Sambora

Facebookrssmail

Richard Stephen ‘Richie’ Sambora werd geboren in Perth Amboy, New Jersey op 11 juli 1959 en is een Amerikaans gitarist en zanger. Sambora is bekend geworden door de band Bon Jovi, waar hij gitarist, achtergrondzanger en medeschrijver was.

Richie speelde in Bon Jovi van 1983 tot 2013 en was daarmee mede verantwoordelijk voor de definitieve doorbraak van de band met het album ‘Slippery when wet’ met de hitsingles ‘You Give Love a Bad Name’ en ‘Livin’ on a Prayer’. Verder volgde topplaten als ‘Keep the faith’ en ‘These days’. Tijdens een wereld tour van Bon Jovi in 2013 kwam Sambora niet meer opdagen. Het laatste Bon Jovi optreden waarbij Sambora meespeelde was tijdens Lubbock Texas.

Op dit moment is Richie actief en in de Rock/Blues band RSO met zijn huidige echtgenote Orianthi Panagaris.

RockMuZine feliciteert Richie Sambora met zijn 59ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ