Happy birthday Mick Brown

Facebookrssmail

Michael J. Brown, beter bekend als “Wild” Mick Brown werd geboren 8 september 1956 en is een drummer die heeft gespeeld in de bands Dokken, Ted Nugent, Lynch Mob en Xciter. Hij is mede-oprichter van Dokken en is bekend onder vele Dokken fans als “Wild” Mick Brown. Mick Brown werd geboren in San Mateo County, California en begon met drummen op 8 jarige leeftijd toen op zijn verjaardag zijn eerste drum les kreeg van Mickey Hart (die twee jaar later zou toetreden tot de rockband The Grateful Dead.) Mick Brown zat in zijn eerste Rock & Roll Band op 10 jarige leeftijd, in 1974 ontmoette hij de toekomstige Dokken bandleden Don Dokken en George Lynch.

Dokken werd opgericht door Mick Brown en Don Dokken in 1978 als The Boyz en veranderde hun naam in Dokken in 1981 omdat Don een solo platencontract bij had gekregen Carrie Records. In 2005 kwam Mick Brown bij Ted Nugent waar hij tot 2016 actief was, inmiddels is hij vervangen door Jason Hartless (momenteel allen als “touring drummer”).

RockMuZine feliciteert Mick Brown met zijn 62ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ