Happy birthday Terry Balsamo

Facebookrssmail

Terry Balsamo werd geboren in Tampa op 8 oktober 1972 en is een Amerikaanse gitarist. Hij speelde van 2005 tot augustus 2015 als gitarist bij de Amerikaanse rockband Evanescence. Terry Balsamo heeft nog bij Limp Bizkit gespeeld, in de beginfase en nog voor de doorbraak.
Balsamo heeft ook meegespeeld op de MTV Unplugged opname van Staind in 2001. Tegenwoordig speelt Terry weer in de alternatieve metal band Cold, een ‘oude’ liefde, waar hij verschillende periodes actief was: 1999–2004, 2009, 2016 tot op heden.

RockMuZine feliciteert Terry Balsamo met zijn 46ste verjaardag.

Discografie:

Staind:
‘MTV Unplugged’ (2001)
Cold:
’13 Ways to Bleed on Stage’ (2000)
‘Year of the Spider’ (2003)
Evanescence:
‘Anywhere but Home’ (2004)
‘The Open Door’ (2006)
‘Evanescence’ (2011)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)