Happy birthday John Corabi

Facebookrssmail

John Corabi is geboren op 10 april 1958 in Philadelphia en is een hardrock zanger en gitarist die gewerkt heeft met bands als Angora, The Scream, Mötley Crüe , Union en ESP (beide met ex- Kiss gitarist Bruce Kulick ), Ratt (als gitarist), Twenty 4 Seven (met zijn toenmalige Ratt bandlid Bobby Blotzer ), Zen Lunatic, Brides of Destruction en Angel City Outlaws (met zijn toenmalige Ratt bandleden Robbie Crane en Bobby Blotzer, en voormalig Ratt gitarist Keri Kelli, (wie hij vervangen had in Ratt). Hij is de huidige zanger voor de The Dead Daisies waar hij vanaf 2015 zijn kunsten vertoond.

The Dead Daisies zijn een Australisch / Amerikaanse rock band en muzikale collectief opgericht in 2012 in Sydney, Australië en Los Angeles, Californië door Jon Stevens (INXS, na de dood van hun leadzanger Michael Hutchence) en David Lowy in 2012. ‘Lock N ‘Load’, hun eerste single, werd mede geschreven door Slash die ook meespeelde met het nummer op het album. Andere opmerkelijke bandleden waren bijvoorbeeld Dizzy Reed (Guns n’ Roses) en John Tempesta (The Cult).

RockMuZine feliciteert John Corabi met 61ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ