Happy birthday Charlie Scene

Facebookrssmail

Jordon Terrell werd geboren in Burbank, Californië op 3 september 1985 en is wellicht beter bekend als Charlie Scene, de rapper in de band Hollywood Undead. Charlie is te zien / horen in bijna elk nummer van de band, en rapt meestal over feesten, meisjes, drugs en drinken. Hij staat bekend als de “gangster” van de band.

Hollywood Undead is een rap metal band, opgericht in 2005 in Los Angeles (Californië), Verenigde Staten. De band begon met zeven leden, na wat onenigheid in de band is Shady Jeff echter uit de band gezet. In 2008 heeft de band haar debuutalbum Swan Songs uitgebracht. In 2010 verliet een ander lid, Deuce, de band. De band telt momenteel zes leden: Charlie Scene, Da Kurlzz, Funny Man, J-Dog, Johnny 3 Tears en Danny.

De leden van Hollywood Undead dragen elk opvallende maskers. Ze hebben alle zes een eigen masker ontworpen, sommigen “omdat ze het gewoon mooi vonden”, achter sommige maskers zit echter een verhaal. Hollywood Undead wordt vaak vergeleken met Slipknot.

RockMuZine feliciteert Charlie Scene met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ