Happy birthday Fredrik Larsson

Facebookrssmail

Fredrik Larsson werd geboren op 14 augustus 1974 in het Zweedse Göteborg en is de huidige basgitarist van de Zweedse power metal band Hammerfall, de band die hij verliet in 1997 maar waar hij weer terugkeerde in 2007.

Fredrik Larsson heeft gespeeld in verscheidene death metal bands en in 2007 werd hij gevraagd door de band Evergrey als hun basgitarist. Fredrik Larsson deed even mee met Evergrey, maar verliet vrij kort daarna, om opnieuw HammerFall te versterken die zonder bassist zaten na het vertrek van Magnus Rosén. Larsson beëindigde zijn beloofde werk met Evergrey voordat hij weer naar HammerFall overstapte.

Met HammerFall was Fredrik Larsson verantwoordelijk voor 4 albums: ‘Glory to the Brave’ (1997), ‘No Sacrifice, No Victory’ (2009), ‘Infected’ (2011) en ‘Evolution’ (2014). Naast het werk met HammerFall werkte Fredrik aan het gelijknamige album van Death Destruction (2011) en met Crystal Age werkte hij mee aan ‘Far Beyond Divine Horizons’ (1995).

RockMuZine feliciteert Fredrik Larsson met verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ