Happy birthday Jason Bittner

Facebookrssmail

Jason Bittner werd geboren 11 januari 1970 in Niskayuna, New York en is een Amerikaanse drummer, het best bekend als de drummer van de Amerikaanse metal band Shadows Fall en van de Amerikaanse thrash metal band Flotsam and Jetsam sinds 2014. Jason was de drummer van de thrash metal band Toxik tussen 2013-2014e heeft als invalkracht live shows gedaan voor Anthrax.

Jason Bittner begon met drumlessen op tien jarige leeftijd en stopte met school in 1988 om een muzikale carrière na te streven. In 1994 trad hij toe tot de band Stigmata, een prominente hardcore band in de New York scene en in de 7 jaar Stigmata nam hij drie albums met hen op en toerde hij door de VS en Europa. Stigmata werd ontbonden in 2001 waarna Jason Bittner bij de band Shadows Fall aan de slag ging, aanvankelijk als drummer voor de Europese tour maar uiteindelijk definitief. Jason was nog een jaartje actief als drummer van Toxik en in 2014 werd hij drummer van Flotsam & Jetsam en nam met hen de gelijknamige plaat in 2016 uit.

RockMuZine feliciteert Jason Bittner met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ