Happy birthday Vince Neil

Facebookrssmail

Op 8 februari 1961 werd Vincent Neil Wharton geboren in het Amerikaanse Hollywood. Vince maakt vooral furore bij Mötley Crüe. Vince Neil was ontdekt tijdens een optreden met zijn band Rockandi in 1979, en kwam bij Mötley Crüe in 1980. Vince was vrienden met Tommy Lee tijdens de schoolperiode. Mötley Crüe was in die tijd op zoek naar een zanger en waren onder de indruk na het beluisteren van hem. Mötley Crüe bracht het eerste album, ‘Too Fast for Love’, hetzelfde jaar uit. In de jaren 80 volgden een reeks albums waaronder ‘Shout at the Devil’ in 1983 waarmee de band doorbrak.’Theatre of Pain’ (1985), ‘Girls, Girls, Girls’ (1987) en het best verkochte album ‘Dr. Feelgood’ waarmee de grootste hard rock / metal band van de jaren 80 werd. Mötley Crüe heeft in 2015 haar afscheidstournee gehouden waarmee er een einde aan de band is gekomen.

RockMuZine feliciteert Vince met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ