Happy birthday Matt Kean

Facebookrssmail

Matt Kean werd geboren op 2 juni 1986 en is een van de oprichters van de Britse metalcore band Bring Me The Horizon. De band, Bring Me the Horizon, werd opgericht in 2004 door Matt samen met Oliver Sykes, Lee Malia en Matt Nichols . Matt verdiende de bijnaam van “Vegan” omdat hij de enige veganistisch is van de band.

Bring Me The Horizon werd dus opgericht in 2004, de bandleden kwamen uit verschillende groepen. Ze hebben elementen van deathmetal en metalcore in hun muziek, waardoor hun genre omschreven wordt als deathcore. De naam is afgeleid van de film “Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl” waar Jack Sparrow aan het einde zegt “Now, bring me that horizon”.

Matt heeft met Bring Me The Horizon vijf albums uitgebracht: ‘Count Your Blessings’ (2006), ‘Suïcide Season’ (2008), ‘There Is a Hell, Believe Me I’ve Seen It. There Is a Heaven, Let’s Keep It a Secret’ (2010), ‘Sempiternal’ (2013) en ‘That’s the Spirit’ (2015).

RockMuZine feliciteert Matt Kean met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ