John Coffey heeft “7 fucking jaar” uitgekeken naar deze show!

Facebookrssmail

Na er 7 jaar tussenuit te zijn geweest zijn ze weer terug!  De Nederlandse punkers van John Coffey! Na een paar intieme shows en een paar festival shows wordt de show in de AFAS Live bekend gemaakt en dit weekend was het eindelijk zo ver!

Wodan Boys

“WOOODAAN BOYSS, WOOODAAN BOYSS” wordt aangemoedigd om te roepen tijdens de show. De energieke Haagse rockband krijgt het publiek de hele show goed mee! Van genoeg interactie met het publiek tot humor op het podium. Je ziet dat deze jongens er zin in hebben. Er is bijna geen moment waar er geen lach op het gezicht van de bandleden staat! Er wordt gerend, gesprongen, de gitaarsolo’s vliegen je om de oren. De Wodan Boys weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen!

Tramhaus

De tweede band van de avond is aan de beurt. Tramhaus. Nadat ze door ‘3voor12’ getipt werden als Must See van Eurosonic 2021 hebben ze festivals als Best Kept Secret, Lowlands en Into the Great Wide Open gedaan, om vervolgens nu in de AFAS Live te spelen.

Deze Rotterdamse postpunk band geeft alles wat ze hebben. Ze spelen heel strak en zijn enorm goed op elkaar ingespeeld. Ik miste in mijn ogen enkel de energie van de rest van de band. Terwijl de zanger aan het rennen en springen was stond de rest van de band hier maar naar te kijken. Ook de interactie met het publiek miste wel enigszins, gezien de andere twee bands dit enorm goed deden.

John Coffey

Met nieuwe plaat FOUR op zak, begint John Coffey hun show in de AFAS Live.

Zanger David Achter de Molen loopt direct richting de barrier om hun nieuwe single ‘SING and hope its out of tune’ direct tegen het publiek te zingen om te laten zien hoe energiek de show gaat worden. Het publiek gaat hier natuurlijk ook enorm goed in mee, want direct tijdens dit eerste nummer zie je al crowdsurfers en mensen die duwen om de microfoon te kunnen bemachtigen. Dit belooft een heerlijke avond te worden.

Na de eerste paar nummers komt de vraag “Beveiliging, gaat het nog? Het is niet te veel?” met als bevestiging “Het is niet te veel, dat is in principe voor jullie mooi nieuws”. Er werd geroepen voor extra crowdsurfers, meer moshpits en een circle pit die de hele zaal vulde. 

John Coffey is weer terug van weggeweest! En dit laten ze dan ook zeker blijken!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ