Kissin’ Dynamite, jong en zeer ervaren

Facebookrssmail

Allemaal hebben we wel eens met een gitaar voor de spiegel gestaan en stiekem gedroomd van het leven als een rockster. Na de eerste pijnlijke vingertoppen gaat de lol er meestal al snel af en wordt het ding in een hoek gegooid. Zo niet bij de broertjes Hannes en Ande Braun, die deze droom steeds meer gestalte geven.

Na de eerste schermutselingen in schoolbandjes ontstond in 2006 Kissin’ Dynamite. Wat goed is, komt snel en 2008 in tekenden zij bij EMI, op welk label hun eerste album ‘Steel Of Swabia’ verscheen. De bandleden hebben dan een gemiddelde leeftijd van 15 jaar!

Nu, 6 jaar, drie albums en vele spuitbussen haarlak later, komen de Swaben (Dld) met hun vierde cd Magalomania op de proppen. Daaraan gekoppeld de Megalomania All Over Europe Tour 2014 die ‘Die Jungs’ ook naar Nederland zal brengen.

Live zijn Kissin’Dynamite een sensatie, opwindend en explosief, waarmee deze jonge sleaze-metal band zijn naam alle eer aan doet. Met meer dan 500 shows all over Europa en Japan op de teller, staat hier een band op het podium die er voor zal zorgen dat de alom bejubelde melodieuze 80er jaren metal-rock nooit verloren zal gaan, zonder daarbij retro te klinken.

Als supportacts nemen zij UMC en Backslash mee. Kissin’Dynamite staan op zaterdag 8 november op het podium van De Bosuil in Weert.

kissin-dynamite

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ