Slipknot headliner FortaRock 2015

Facebookrssmail

slipknot

De organisatie rondom Slipknot heeft vandaag via social media bekend gemaakt dat de Amerikaanse metalband op het Nijmeegse rockfestival zal staan. De band komt ter promotie van hun album .5 The Gray Chapter naar ons land. Het album werd als eerste op 17 oktober in Nederland uitgebracht en wordt door velen beschouwd als het beste album sinds 2001. Op de dag dat beneden de rivieren vandaag officieel de carnaval begint, is er vanzelfsprekend ook weer veel nieuwsgierigheid rondom de nieuwe maskers van de band.

Naast de headliner heeft de organisatie van FortaRock ook al de namen bevestigd van Godsmack, Exodus, Epica, Red Fang en Dying Fetus. De zevende editie van het metelfestival vind weer plaast in het Goffertpark in Nijmegen op 6 juni 2015.

De kaartverkoop start aan het einde van deze maand.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ