Slipknot gitarist Mick Thomson neergestoken door zijn broer

Facebookrssmail

Mick_Thomson_of_Slipknot_in_2005Gisteren is Mick Thomson, gitarist van Slipknot, hevig bloedend afgevoerd naar het ziekenhuis na een steekpartij. De politie verklaarde even later dat hij en zijn broer Andrew ruzie hadden gekregen in het huis van Andrew dat uitliet op een steekpartij tussen de twee.

Beide broers hebben diverse steekwonden opgelopen maar zijn niet in levensgevaar. Mick zou een grote wond in de achterkant van zijn hoofd hebben. De mannen waren behoorlijk dronken toen de politie arriveerde en ze zijn in twee aparte ambulances afgevoerd, aldus Billboard.com

 

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ