Monster Truck (HMH – Amsterdam, 24-11-2014)

Facebookrssmail

Om 20.00 uur start het voorprogramma van SLASH. Het is het Canadese Monster Truck. Ze hebben al eerder voor Slash geopend, namelijk tijdens zijn vorige Noord-Amerikaanse tour, waarna ook Alice In Chains en Deep Purple ze als openings act hebben gevraagd.

Monster Truck speelt hun vintage rock/hardrock enthousiast en met overtuiging. Het publiek kan dit zeer zeker waarderen en reageert positief. Als de band een nieuw nummer aankondigt verbeteren ze zichzelf door realistisch te zeggen dat alle nummers waarschijnlijk nieuw zijn. De nadruk ligt uiteraard op het album Furiosity dat in 2013 is uitgebracht na eerder 2 EP’s te hebben gemaakt.

Na afloop was iedereen het er over eens dat het een goed voorprogramma was. Nu maar hopen dat ze net zo doorbreken als Slash zijn vorige voorprogramma in de HMH; Halestorm. Opvallend was dat veel mensen een Monster Truck shirtje hebben gekocht voor de “hier kan je het niet voor laten liggen prijs” van 10,00. Ook hier geldt hun slogan “Don’t fuck with the Truck”.

Je heb nog 1 kans om een hele show te zien. Aanstaande donderdag 27 november in Doornroosje in Nijmegen.

Setlist:

        Sylt

        The Lion

        Old train

        Worse/Better

        Sweet mountain river

        For the sun

        Don’t tell me how to live

        Righteous smoke

 

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ