Metaalfabriek XL eind januari in PopEi

Facebookrssmail

Metaalfabriek XLVrijdag 30 januari is het weer hoogste tijd om eens een flinke dot te headbangen in PopEi in Eindhoven. Ook deze editie van Metaalfabriek biedt meer kopschudmateriaal dan goed voor je is en zelfs meer dan normaal tijdens deze XL editie: 4 bands in plaats van 3! Maar een ware metalhead zal hier niet over kniezen. Dit keer death metal met Mistral, Pictura Poesis, Paper Doll Decay en Sisters of Suffocation.

Mistral uit Tilburg laat tijdens optredens verschillende metalgenres de revue passeren. Bijzonder is ook dat zo’n beetje de hele band wel een deel van de vocalen voor zijn rekening neemt. Pictura Poesis uit Helmond combineert een breed spectrum van klassieke muziek met energieke death metal. Paper Doll Decay is de female fronted death metal band rondom zangeres Janneke de Rooy, die eerder al eens uitgeroepen werd tot ‘Holland’s best female growler’. Sisters of Suffocation is een all female death metal band uit Eindhoven met 3 leden van de MBO opleiding Metal Factory.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ