Devin Townsend Project bevestigd voor Dynamo Metalfest

Facebookrssmail

De Canadese band Devin Townsend Project is bevestigd door Dynamo Metalfest. De frontman Devin Townsend en zijn band brachten vorig jaar het album Transcendence uit en de aankomende shows in Nederland zijn nagenoeg uitverkocht. De organisatie van DMF is dus daarom blij om deze populaire groep aan de line-up toe te voegen. Eerder kondigde het festival de volgende acts al aan: Gojira, Testament, Exodus, Entombed A.D, Prong, Toxik en VUUR. Er wordt nog een band aan de line-up toegevoegd, de winnaar van de Band Battle die op 17 maart plaatsvindt in Dynamo, Eindhoven.

Devin Townsend ken je misschien van Strapping Young Lad, van zijn soloplaten waaronder Ziltoid the Omniscient, of mogelijk van een van albums de Devin Townsend Project. Wat vaststaat is de shows van de Canadees vol zitten met humor (denk aan de grootste knuffelmoshpit op op Wacken) en luchtige, aanstekelijke melodieën maar ook ruige riffs.

Onlangs bracht Devin Townsend Project een nieuw album uit, genaamd Transcendence (september 2016). Met de typische Devin Townsend plaat tourt de band in maart en de show in de Melkweg Amsterdam is uitverkocht. Voor de show in 013, Tilburg zijn er nog enkele kaarten. Wie geen tickets heeft voor deze concerten kan op Dynamo Metalfest terecht om de band te zien. Aangezien Anneke van Giersbergen (VUUR) meer dan eens gastvocalist is op de nummers van Devin Townsend, doet ze mogelijk ook wel nummer mee met dit muzikaal genie.
De line-up bestaat nu dus uit Gojira, Testament, Devin Townsend Project, Exodus, Entombed A.D, Prong, Toxik en VUUR. Er wordt nog een band aan de line-up toegevoegd: de winnaar van de Dynamo Band Battle. De competitie vindt plaats in Dynamo op 17 maart. Het tijdschema volgt op een latere datum. Dynamo Metalfest vindt plaats op 15 juli 2017 in het Ijssportcentrum te Eindhoven.

Tickets kosten in de voorverkoop 20 euro (exclusief servicekosten).

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ