The Rolling Stones in de herfst voor 2 concerten naar Nederland

Facebookrssmail

Rolling StonesVandaag kondigen de Rolling Stones aan dat ze in september en oktober een Europese stadiontour gaan doen. Deze tour in 2017 is genaamd: Stones – No Filter en met deze tour zien we Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood weer terug waar ze horen: Op tour om in volle stadions te spelen. Deze Stones – No Filter tour volgt op de baanbrekende tour van vorig jaar door Zuid Amerika met het historische concert in Havana, Cuba als apotheose. België wordt dit jaar helaas overgeslagen.

Zoals altijd zullen de Rolling Stones hun fans trakteren op een setlist vol klassiekers als ‘Gimme Shelter’, ‘Paint It Black’, ‘Jumpin Jack Flash’, ‘Tumbling Dice’ en ‘Brown Sugar’, maar daarnaast zullen ze ook enkele nieuwe nummers ten gehore brengen. Tot slot beloven ze ook elke avond een aantal verrassingen uit hun indrukwekkende oevre te spelen. Voor deze Stones – No Filter tour presenteert de band een spectaculaire nieuwe productie met state of the art podium.

Het afgelopen jaar hebben de Stones op de toppen van hun kunnen gepresteerd met de release van hun album ‘Blue & Lonesome’, waarmee ze terugkeren naar de blues. Dit succesvolle album -opgenomen in slechts 3 dagen- stond op nummer 1 in de charts van 15 landen. Ook maakten ze de goed ontvangen documentaire: ‘Olé Olé Olé!, – a trip across South America’, geregisseerd door Paul Dugdale. Deze film is onlangs op DVD uitgbracht op Eagle Rock.

Mick Jagger: “I’m so excited to be touring Europe this Autumn and returning to some familiar places and some we’ve never done before.”

De kaarten voor de shows van 30 september in de Amsterdam ArenA en 15 oktober in GelreDome Arnhem gaan op vrijdag 12 mei om 10:00 uur in de verkoop.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ