Opvolger WhiteShark bij Ostrogoth

Facebookrssmail

Pragmatisch en realistisch als hij is, had Whiteshark van zodra hij te horen kreeg dat hij kanker had, een scenario klaar voor de toekomst. Ostrogoth heeft nooit audities moeten organiseren om op zoek te gaan naar een andere gitarist. Al van bij de eerste dag zei Whiteshark tegen de rest van de band “Ik wil dat die kerel mij opvolgt… als het zover is”. En nu is het zover. En “die kerel” is Geert Annys.

Geert maakte in de jaren ’80 deel uit van Stainless Steel, Thunderfire en Universe en zat enkele jaren terug nog bij Neo-Prophet, maar is vooral bekend van het debuutalbum van de melodieuze hardrockband Mystery.

duo

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ