Feuerengel naar P60

Facebookrssmail

Op vrijdag 1 mei brengt Feuerengel hun spectaculaire Rammstein-show terug naar Amstelveen. Deze coverband is the next best thing en trekt volle zalen met hun bijzondere shows. De mannen komen zo dicht bij het origineel dat Rammstein zelf fan is! Ze zijn dan ook de enige officiële coverband van de wereldberoemde Duitsers en leggen de lat meteen hoog!

Na een spectaculaire show in 2017 mag P60 Feuerengel in 2020 eindelijk weer in ontvangen! Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van Feuerengel een flinke stap verder. Nadat Feuerengel in 1997 Rammstein voor het eerst had meegemaakt, wilde de heren niets anders dan deze shows vol met vuurwerk en special effects zelf neerzetten. Ze gaan zelfs zo ver dat Rammstein de band had uitgenodigd om een aantal nummers te spelen tijdens de uitreiking van hun dubbele platina en gouden plaat voor de albums ‘Sehnsucht’ en ‘Herzeleid’.


Maak je dus klaar voor een avond vlammenwerpers, vuurbogen, raketten, explosieven en bovenal de perfect gecoverde wereldhits van één van de meest spraakmakende bands allertijden. ‘De band mag zich met recht de beste Rammstein cover act noemen’, aldus Lords of Metal. Feuerengel zal met verve P60 in vuur en vlam zetten. Zowel letterlijk als figuurlijk!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ