The Black Crowes uit elkaar

Facebookrssmail

black-crowes

De rockband The Black Crowes houdt ermee op. Zakelijke onenigheid hebben de bandleden doen besluiten uit elkaar te gaan. Dat meldt gitarist Rich Robinson in een persbericht.

Een plan om de zakelijke aandelen binnen de band te herverdelen heeft geleid tot de breuk tussen de broers Rich en Chris Robinson. “Ik hou van mijn broer en respecteer zijn talent, maar zijn eis dat ik mijn gelijke deel van de band moet opgeven en onze drummer en partner Steve Gorman zijn aandeel voor 100 procent moet opgeven is niet iets waarmee ik kan instemmen”, zo schrijft Robinson.

In 2011 besloten de broers al eerder (tijdelijk) te stoppen en gaven ze onder meer een afscheidsconcert in een afgeladen Paradiso. In 2013 besloten ze het opnieuw te proberen maar nu blijkt het (zakelijk) verschil te groot om door te gaan

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ