Supertramp naar Ziggo Dome

Facebookrssmail

Supertramp kondigt de “Supertramp Forever Tour’ aan, hun eerste live-optredens in meer dan vijf jaar. De tour begint op 3 november 2015 in Porto, Portugal en omvat 26 concerten in onder meer Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Portugal, België, Luxemburg en Engeland. Als onderdeel van deze tournee staat de band op vrijdag 11 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.

supertrampNaast Supertramp-oprichter, zanger en toetsenist Rick Davies, bestaat de line-up uit de legendarische Supertramp-leden John Anthony Helliwell, saxofoons en houtblazers en Bob Siebenberg, drums. Ook oudgedienden van eerdere Supertramp-tours doen mee: Jesse Siebenberg zal zingen, gitaar en percussie spelen, Cliff Hugo komt op bas, Carl Verheyen (die binnenkort met zijn solo-album ‘Alone’ zal komen) op gitaar, Lee Thornburg op trompet, Gabe Dixon doet zang en keyboards en Cassie Miller zal weer de achtergrondzang verzorgen. De ‘Supertramp Forever Tour’ brengt ook de langverwachte terugkeer van Mark Hart, zang, gitaar en keyboards.

Rick Davies werkt samen met de set- en lichtontwerper Michael Brian Duncan aan een nieuwe podiumproductie die het publiek een geweldige audio en visuele Supertramp-ervaring gaat bieden. De show belooft een historische avond te worden met klassieke albumtracks, lang vergeten juweeltjes en veel van hun hits waaronder ‘Bloody Well Right’, ‘Dreamer’, “From Now On’, ‘Goodbye Stranger’, ‘The Logical Song’, ‘Rudy’ en vele anderen.

Voor Supertamp-fans zal het een moeilijke keuze worden, aangezien oud-frontman Roger Hodgson afgelopen week bekend maakte op 2 september in Carré op te zullen treden. Voor de fans in de regio Amsterdam een mooi programma, voor de fans uit de rest van het land weer twee dure en lange reizen…

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ