Life Of Agony naar de Effenaar

Facebookrssmail

Life of AgonyOp maandag 14 augustus komt de Amerikaanse metalband Life Of Agony naar de Effenaar. Afgelopen jaar speelden de Amerikanen al op het nieuwe hardcorefestival The Sound Of Revolution en gaven daar een indrukwekkend optreden. Life Of Agony ontstond in Brooklyn, New York in 1989. Het eerste album van de band, ‘River Runs Red’, werd meteen goed ontvangen in de metalscene en hoort ook vandaag nog bij de klassiekers in de scene.

De Amerikanen lasten tot twee keer toe een pauze in, voor het laatst in 2012. Twee jaar later pakten de muzikanten de instrumenten weer op en sinds 2014 staat de band weer op de bühne, met meer overtuiging dan ooit. Het laatste album van Life Of Agony, ‘Broken Valley’, stamt alweer uit 2005, maar dit jaar komt het viertal eindelijk met met een nieuwe plaat ‘A Place Where There’s No More Pain’!

Iedere show van de band is een waar feest en na al die jaren weten ze die LOA-vibe nog steeds goed vast te houden. Verwacht dus een steengoed optreden met nieuwe nummers en met klassiekers van onder andere ‘River Runs Red’!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ