Music For Nations keert terug

Facebookrssmail

music for nationsMusic For Nations, het label dat albums heeft uitgebracht voor bands als Metallica, Anathema, Tool, Opeth en Paradise Lost, is terug van weggeweest. Het bedrijf sloot in 2004 zijn deuren, maar 11 jaar later zijn er plannen om platen uit de catalogus opnieuw uit te brengen en singles van jonge bands uit te brengen.

De eerste set van heruitgaven ziet op 13 april het daglicht. Het betreft de Anathema platen ‘Judgement’, ‘A Fine Day To Exit’ en ‘A Natural Disaster’. Deze komen geremasterd uit op cd en vinyl. De set wordt onder de naam ‘Fine Days 1999 – 2004’ ook als boxset uitgegeven. De set heeft als extra de ‘Were You There?’ dvd uit 2004. De band zelf is nauw betrokken bij het samenstellen van nieuw artwork en het aanleveren van extra’s.

In de nabije toekomst zal het label ook heruitgaven uitbrengen van onder andere Paradise Lost, Opeth, Spiritual Beggars en Cradle Of Filth.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ