Dour Festival draagt een podium op aan avant-garde Metal

Facebookrssmail

DourDour Festival streeft ernaar om te blijven evolueren en een voortrekkersrol te bekleden ten aanzien van de beste hedendaagse muziek, ongeacht het genre. Dour Festival wil een pionier van talent zijn en tegelijkertijd de muzikale niches belichten die de geschiedenis en het DNA van het festival hebben gevormd. Daarom hebben ze besloten om zaterdag 13 juli te wijden aan avant-garde Metal.

Op het programma: een subliem optreden met de Californische legende Neurosis bovenaan de affiche, de Britse band Electric Wizard, die een historische referentie is geworden op stoner- en doompodia, de komst van het Amerikaanse metal trio YOB, de exclusieve creatie tussen de bands The Body & Full of Hell, de harde rock van de Belgen Wiegedood, de hardcore van de Franse Birds In Row zonder de veelbelovende Gentse muziek van Vonnis te vergeten.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ