Nieuwe editie Metaalfabriek in Popei.

Facebookrssmail

Metaalfabriek2Vrijdag 17 april is het weer de hoogste tijd om eens een flinke dot te headbangen in het Klokgebouw in Eindhoven. Ook deze editie van METAALFABRIEK biedt meer kopschudmateriaal dan goed voor je is. Maar een ware metalhead zal hier niet over kniezen. Dit keer met de bands In-Tension, La-Ventura en Beyond God.

In-Tension is een heavy metal band die inmiddels alweer ruim 12 jaar ervaring heeft opgebouwd. In-Tension haalt de energie en inspiratie uit verschillende bands: Dream Theater, Pain of Salvation, Within Temptation en Porcupine Tree. De band probeert een eigen sound te produceren met elementen van progressieve rock, gothic rock and metal. Herkenbare melodielijnen, pakkende riffs en atmosferische zanglijnen zorgen voor wat een geluid dat alleen kan worden gespeeld kan worden door In-Tension.

La-Ventura is een symphonische metal/rock band die al twee albums heeft uitgebracht (genaamd: A New Beginning en White Crow). Het tweede album White Crow is in maart 2013 uit gebracht en bestaat uit tien nieuwe nummers. Deze nummers zijn gespeeld, gemengd en geproduceerd met de volle intentie om de wereld te laten zien wat ze in huis hebben. Het album is opgenomen op een old skool manier, waarop de luisteraar volop kan genieten van een geweldige sound!

Ook Beyond God is een symphonische metal band. Beyond God bevat elementen van heavy metal, klassieke en symfonische muziek. Het belangrijkste aspect van hun muziek zijn mooi en zelfs catchy zanglijnen, variërend van een ‘pop’ naar opera zangstijl. Begin 2013 is hun EP uitgebracht en daarmee werden de deuren geopend om het podium betreden. Beyond God zal zich richten op live-optredens in het hele land en de voorbereidingen beginnen voor een full album release.

Kijk op de website voor mee informatie.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ