ROCK ’N GRILL met Hypergoods en The Jeffrey

Facebookrssmail

De maanden juli en augustus zijn al lang geen komkommertijd meer, want het is weer tijd voor ROCK ’N GRILL. U snapt het al… er wordt gerockt en gegrild. In de POPEI tuin? Natuurlijk! Zet de vrijdagavonden alvast met dikke stift in de agenda. Op 31 augustus live muziek van Hypergoods (electronic pop) en ze nemen special guest The Jeffrey (Alternative Rock/Indie/Garage)mee. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 19.00 uur. Entree: gratis.

Hypergoods
Hypergoods is een nieuwe eclectische blend van sferische synths, catchy vocals en frisse beats. Drie totaal verschillende young individuals die samensmelten op het podium. In mei 2016 werd hun debuut EP ‘Land of Nowhere’ gereleased in een uitverkochte Melkweg, Amsterdam en kort daarna opgepikt door Radio 1. De band werkt nu aan naamsbekendheid in Nederland en is bezig met promotie van de nieuwe single die in het voorjaar van 2018 zal uitkomen. In mei 2017 is de band voor een week naar de States vertrokken en hebben ze daar een succesvolle tour gespeeld.

The Jeffrey
Het bas en drum duo The Jeffrey maakt een uitdagende mix van Alternative Rock, Indie en Garage. Als je de Self-titled debuut EP op hebt staan word je direct weggeblazen door de strakke, catchy en eigenzinnige sound en songwriting van deze Amsterdamse band met Eindhovense connecties.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ