Line-up Groezrock 2015 compleet

Facebookrssmail

Groezrock 2015
De organisatie van het jaarlijkse Groezrock Festival in Meerhout, Belgie heeft vijf nieuwe namen toe gevoegd aan de toch al ijzer sterke line-up. Het gaat ditmaal om niemand minder dan The Mighty Mighty Bosstone, Fatwreck, The Loved Ones, Nasty en het Belgische Brutus. Deze toevoeging maakt de line-up compleet voor deze 24e editie, welke op vrijdag 1 en zaterdag 2 mei zal plaatsvinden.

Naast deze vijf bands zullen vele andere bands, die diverse muziek genres (onder andere hardcore, punk, ska, emo, metal en rock) vertegenwoordigen, over vijf verschillende podia razen, naast zwaargewichten als Social Distortion, Refused, Pennywise, Millencolin en Lagwagon zullen ook bands als Agnostic Front, American Nightmare, Raised Fist, Atreyu, Unearth, Comeback Kid, Suicide Silence, Trash Talk, Stick To Your Guns, No Turning Back en Obey The Brave de grond laten schudden in dit Belgische dorpje.

Groezrock is een festival dat vanuit een klein festival met ca. 400 bezoekers uitgroeide tot een internationaal festival met een bezoekersaantal van meer dan 10.000. Ook staat het bekend als het festival dat het festival seizoen opent aangezien het zo vroeg in het jaar valt. Het festival gaat gepaard met haar eigen festival camping waar heerlijk gefeest en overnacht kan worden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ