15 nieuwe namen voor Graspop Metal Meeting 2017

Facebookrssmail

Een nieuw jaar, een nieuwe lading namen voor de vijf podia van Graspop Metal Meeting 2017. Vullen de affiche van de 22ste editie aan: A Day to Remember, Amenra, Architects, Brides of Lucifer, Crown The Empire, Every Time I Die, Gojira, King’s X, Like A Storm, Mastodon, MAX & IGGOR CAVALERA – RETURN TO THE ROOTS, Metal Church, Sabaton, Touché Amoré en W.A.S.P. Eerder werden Rammstein, Deep Purple en Evanescence als headliners aangekondigd.

Graspop Metal Meeting pakt in 2017 uit met een primeur, met een nieuwe duivelse superband: Brides Of Lucifer, een bijzondere samenwerking tussen de broers Kolacny (Scala), Koen Buyse (Zornik) en Ives Mergaerts. Een metalband met 20 frontvrouwen, een overweldigende clash tussen de kracht van rauwe gitaren en bloedstollende vocalen. Lees: Scala goes metal!

Graspop Metal Meeting is ook trots de Braziliaanse metalgiganten Max en Iggor Cavalera toe te voegen aan de line-up met hun RETURN TO ROOTS tour. Hun hommage aan de twintigste verjaardag van het legendarische meesterwerk ‘Roots’ van Sepultura. De broers brengen het hele album integraal op zaterdag 17 juni in de Marquee!

Sluiten het festival af op zondag 18 juni met tonnen explosief gitaargeweld, blinkende zonnebrillen, ronkende drums, catchy songs en hun tank: Sabaton! Het is de publiekslieveling bij uitstek op Graspop Metal Meeting. Ze staan al voor de zesde keer op het podium in Dessel. Fans halen best hun uitrusting uit de kast, want dit wordt de laatste kans om de Zweedse strijders van Sabaton aan het werk te zien voor ze een lang en welverdiend sab(b)at(on)jaar nemen van de concertpodia in Europa.

De affiche van Graspop Metal Meeting 2017, dat plaatsvindt van 16 t/m 18 juni in Dessel in België, loopt aardig vol. Het wordt stevig rocken, luid meebrullen. Een lang weekend genieten van het ruigste gitaarwerk, de vetste drumslagen en de diepste vocale grunts. Nu al 82  mooie namen bevestigd. Binnenkort meer van dat.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ