Line-up Eindhoven Metal Meeting compleet

Facebookrssmail

Met de toevoeging van Nuclear Assault, Craft, Gama Bomb, Angelus Apatrida, Aeternus, Incantation, Pentagram Chile, Funerus, Bodyfarm, Heretic en The Heritance is de line-up van de jaarlijkse Eindhoven Metal Meeting weer compleet. Het festival vindt dit jaar plaats op 11 en 12 december, en dit wederom in de Effenaar te Eindhoven. In totaal zullen 36 bands hun opwachting maken. Eerder waren al namen als Vampire, Vektor, Onslaught, Samael, No Return, Behemot, Marduk, Niffelheim en Ahab bekend gemaakt.
eindhoven metal meeting 2015

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ