Vader, Ryker’s en Igorrr naar Baroeg Open Air

Facebookrssmail

Baroeg Open AirHet gratis festival Baroeg Open Air maakt vandaag een deel van de line-up bekend. Onder andere de Poolse death metal band Vader, de Franse breakcore artiest Igorrr en de Duitse hardcore band Ryker’s zullen 19 september optreden in het Rotterdamse Zuiderpark.

Leon van Rijnsbergen, directeur van het festival, is erg tevreden met deze namen. “We proberen elke editie een breed en goed programma neer te zetten. Met deze drie nieuwe namen en het eerder aangekondigde Batmobile lijkt dat weer te lukken. We verwachten eind april ook de headliner van het festival bekend te kunnen maken. ”

Ook dit jaar richt het festival zich op underground en alternatieve programmering. Naast het hoofdpodium is er een tweede podium waar overdag ruimte is voor startende talentvolle acts en ’s avonds voor elektronische acts. Deze brede opzet blijkt een succes: vorig jaar werd het festival door meer dan 7500 mensen bezocht en won het festival de Rotterdam Music Award in de categorie ‘beste festival’.

Baroeg Open Air wordt georganiseerd door poppodium Baroeg. Het poppodium begon het festival om het 25-jarige bestaan van Baroeg te vieren in 2006. Inmiddels is het festival toe aan een achtste editie. In de organisatie en uitvoering van het festival wordt Baroeg ondersteund door 170 vrijwilligers.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ