Sheer Terror + Backfire! + Razorblade op 7 maart in Baroeg Rotterdam

Facebookrssmail

Het nieuwe album van de New Yorkse hardcore band Sheer Terror is ruim een half jaar uit. Standing up for falling down is internationaal goed ontvangen en in veel eindejaarlijstjes terug te vinden. Tijdens een vergelijk in 2014 onder vele hardcore liefhebbers over de hele wereld kwam het album zelfs als beste uit bus tijdens een pol op de website van ineffecthardcore.com. Met maar liefst 43% als beste gekozen, boven Sick Of It All en Madball.

cache_4092284124

Op 7 maart staat Sheer Terror voor een unieke BeNeLux show in het Rotterdamse Baroeg. De Baroeg is geen onbekende zaal voor de band, eerder stonden ze er al in 1993, 1995 en 1998.

De bands die het voorprogramma verzorgen zijn twee top bands uit het Nederlandse circuit. Mede door deze puike programmering zal het al vroeg een fijn feest worden met een hoge vochtigheidsgraad.

Vanuit Maastricht/Amsterdam komt het legendarische en ook zeer lang bestaande Backfire. Opgericht in 1994 is deze band met een hechte schare aan volgelingen een naam die zal zorgen voor veel sing-a-longs en fingerpointing.

Om het geheel compleet te maken heeft Baroeg bedacht om het Bossche, Tilburgse en Rotterdamse Oi orkest Razorblade toe te voegen. De band heeft aangegeven om aan het eind van 2015 te stoppen en wil dit jaar nog voluit vlammen. Een mooie recensie in Oiofamerica is het startsein om alles uit de kast te halen! Om dan samen met Sheer Terror het podium te delen is alleen maar mooi. Niet als een nachtkaars uitbranden nee, gewoon alles in de fik ermee en vol aan de bak!

De kaarten gaan redelijk snel dus zorg dat je niet achter het net vist. De Baroeg is te vinden aan de Spinozaweg 300 te Rotterdam.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ