Civilian brengt nieuwe clip uit

Facebookrssmail

De Belgische metalband Civilian uit Hasselt, gaat met een nieuwe Youtube-clip de zomer in. Tarantula is een eigen productie waarin de band heen en weer geslingerd wordt tussen de echte wereld en een cartoonwereld. Een grote spin speelt de hoofdrol. Tarantula is een bewerking van de bekende film van Jack Arnold uit de jaren ’50. Het classic metal nummer staat op de tweede cd van Civilian ‘The Second’. Die plaat krijgt ondertussen ook prima reviews in het buitenland.

Na uitstekende reviews in België en Nederland (ondermeer Rocktribune, Aardschok, Zware Metalen en Ashladan) leert ook het buitenland stilaan de Hasseltse band kennen. Het Britse Power Play magazine had niks dan lovende kritiek over voor The Second en het album is sinds kort ook te verkrijgen op een klein, Grieks label.

Civilian Live in Belgie

27/06 Genk On Stage

11/07 Demerrock

31/07 Live a Life

05/09 Biesenrock

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ